logotype

Adres

 KAS BV
 Olingermeeden 1
 9903 ES
 Appingedam
 tel. 0596-516090


  Altijd Goed bij KAS!


Het nieuws

Administratiekantoor KAS BV gaat van start.

Appingedam - Met de start van het nieuwe jaar is ook administratiekantoor KAS BV van start gegaan. KAS BV richt zich op het verlenen van financiële administratieve diensten aan voornamelijk ZZP’ers en het MKB segment.

Kamstra Administratie Service (KAS) komt voort uit de financiële afdeling van Kamstra Travel, een incoming tour operator, die reizen voor buitenlandse toeristen naar Nederland organiseert. “Naast onze werkzaamheden binnen Kamstra Travel doen wij al financiële en salarisadministraties voor andere bedrijven en omdat wij dat willen uitbreiden hebben we alles ondergebracht in KAS BV” vertelt financieel manager Chris Roels, die al ruim 10 jaar ervaring heeft met het voeren van financiële administraties. “We zijn in augustus begonnen met de voorbereidingen, want we willen natuurlijk wel kwaliteit leveren”

Bij KAS BV kan men terecht voor zowel de boekhouding als de salarisadministratie. Naast deze diensten verzorgen wij ook belastingaangiftes voor zowel bedrijven als particulieren.
“In de toekomst willen wij ook een boekhouddienst aanbieden dat compleet via internet gaat. De klant scant dan haar stukken en stuurt het via internet naar ons. Wij verwerken dit en de klant ontvangt een rapportage retour. Ook zullen wij ons richten op bedrijfsbegeleiding ter ondersteuning bij bedrijfsvoering”aldus Roels.

Vooral ZZP’ers komen nog wel eens in de problemen, omdat zij hun boekhouding niet op orde hebben. Dit kunnen ze bij KAS BV neerleggen tegen duidelijke en redelijke prijzen, waarbij de klant nooit voor verrassingen komt te staan. “Dit is ook belangrijk omdat de het erom gaat dat een klant zich thuis voelt bij KAS BV, waardoor er een vertrouwensband ontstaat . Ook kunnen wij redelijk betaalbare prijzen bieden, omdat wij lage kantoor- en personeelskosten hebben. Wij zijn namelijk al gevestigd binnen het kantoor van onze moederbedrijf.” zegt Chris Roels. Bedrijven kunnen vrijblijvend een offerte opvragen via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. of via telefoonnummer 0596-516090.

Ook de kleinere ondernemingen, verenigingen en stichtingen kunnen bij KAS BV terecht. Ook bij deze groep is het belangrijk om niet voor financiële verrassingen te komen en daar wil KAS BV hen graag bij helpen.

Financieel manager Chris Roels